Geen producten (0)
 

Schoonmaakazijn 25 Liter 9%

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Levertijd 1-3 werkdagen
Specificaties
Productcode 29
EAN code 8712457312583
Omschrijving

Schoonmaakazijn 25 liter 

  • Schoonmaakazijn is een kant-en-klaar product dat 9% azijnzuur bevat.
  • Inhoud 25 Liter
  • Verpakking jerrycan

Schoonmaakazijn is voor meerdere doeleinden goed te gebruiken, denk aan het bestrijden van onkruid, het verwijderen van groene aanslag op bijvoorbeeld uw terras, enzovoorts. Ook binnenshuis is schoonmaakazijn ideaal, voor het ontkalken van elektrische apparaten als een koffiezetapparaat of waterkoker, voor het reinigen van stenen vloeren, etc. In ons assortiment vindt u een jerrycan met vijfentwintig liter schoonmaakazijn, waarmee u voldoende azijn heeft om een volledig terras schoon te maken!

Naast de schoonmaakazijn bieden we u een handige drukspuit, om het schoonmaakazijn eenvoudig over uw terras of in de tuin te kunnen verspreiden. Door op de jerrycan een dopkraan te bevestigen, loopt u geen gevaar bij het overhevelen van de schoonmaakazijn naar de drukspuit. Wanneer u het azijn in grote hoeveelheden op uw huid krijgt, kan het zorgen voor vervelende irritaties.

De schoonmaakazijn in ons assortiment is krachtig en heeft een goede werking, zodat u zonder veel moeite van die vervelende kalk, onkruid of groene aanslag af kunt komen! 

 

Ook interessant

€ 29,95