Geen producten (0)
 

Drukspuit 5 Liter

€ 29,95 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 58
Omschrijving

Voor het verwijderen van onkruid, het bemesten van uw tuin of bijvoorbeeld het bespuiten van uw groenten tegen insecten, biedt deze drukspuit de uitkomst. Deze drukspuit heeft een effectieve inhoud van vijf liter en is voorzien van een brede vulopening om de drukspuit eenvoudig te kunnen vullen, mengen en legen tijdens het gebruik ervan. Het fijne aan dit model drukspuit is het “last drop”-pompmechanisme! Dit mechanisme maakt het mogelijk, dat u de drukspuit slechts een keer op druk hoeft te voeren, om de inhoud ervan vervolgens volledig te kunnen verspuiten. Zo spuit u zonder onderbrekingen en blijft er geen residu over.

De drukspuit is uitgerust met een glasfibre sproeilans, voorzien van een handgreep met aan/uit-schakelaar en een traploos verstelbare spuitkop van straal tot nevel. Door het geïntegreerde ventiel, kan de spuit na het gebruik van de drukspuit eenvoudig worden ontlucht.

Gebruik van de drukspuit onder hoge concentraties azijn

Wanneer u een hogere concentratie azijn gebruikt dan 20%, is het verstandig om de spuit na gebruik goed te spoelen met water. Hoewel de pomp goed tegen hoge concentraties azijn kan, kunnen de rubbers aan de binnenzijde week worden als deze langere tijd in aanraking komen met sterke zuren. Door het spoelen voorkomt u dit!