Geen producten (0)
 

Dopkraan 61 mm, 20 liter can

€ 7,90 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode 65
Omschrijving

Dopkraan 61mm 

In het assortiment van schoonmaakazijnkopen.nl vindt u twee formaten dopkranen, die u kunt gebruiken voor het overzetten van gevaarlijke vloeistoffen uit jerrycans naar bijvoorbeeld een drukspuit. Het is bij het bemesten van uw tuin, het besproeien van groenten tegen insecten of het verwijderen van onkruid met onkruidverdelgers, sterk aan te raden om deze chemische middelen op te slaan in jerrycans. Zo loopt u geen gevaar, dat u in aanraking komt met de stoffen! Deze dopkraan is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige soort kunststof en is uitermate goed geschikt voor jerrycans van circa twintig liter. De diameter van deze dopkraan is 61 millimeter. Voor een kleinere jerrycan kunt u kiezen voor het model dopkraan met een diameter van 51 millimeter Webshop > Dopkraan.

Onze dopkranen hebben een verbeterde doorstroom, waardoor het nog eenvoudiger wordt om de gevaarlijke stoffen over te hevelen naar bijvoorbeeld een drukspuit. Tevens past de uitloop van de dopkraan goed in de hals van een literfles, waardoor deze kan worden volgetapt zonder tussenkomst van een trechter. Met een trechter heeft u minder stabiliteit, wat gevaarlijke situaties op kan leveren.

Wat eigenlijk voor zich spreekt, maar erg belangrijk is: een dopkraan die u voor het overhevelen van chemische stoffen heeft gebruikt, kan niet langer worden gebruikt voor het tappen van levensmiddelen. Ook niet wanneer u deze goed heeft doorgespoeld.

Ook interessant

€ 29,95