Geen producten (0)

Onkruid verwijderen met schoonmaakazijn

Onkruid verwijderen met schoonmaakazijn

Zeker in het voorjaar en de zomer groeit het onkruid in uw tuin soms harder dan u eigenlijk wilt! Net wanneer u de volledige tuin onkruidvrij gemaakt denkt te hebben, spelen de eerste kopjes van nieuw onkruid alweer op. Ook tussen de tegels van uw terras of de oprit wil onkruid vaak snel groeien, waarbij het ook nog eens erg lastig is om het onkruid met wortel en al te verwijderen. U kunt bezig blijven met het verwijderen van onkruid op de ouderwetse manier, maar ook kiezen voor een natuurlijke vorm van vergif. Onkruid kan namelijk absoluut niet tegen de hoge zuurgraad van schoonmaakazijn, waardoor schoonmaakazijn een zeer effectieve en natuurlijke vorm van een onkruidverdelger is.

Schoonmaakazijn is in veel fysieke winkels verkrijgbaar, maar kunt u ook direct online bestellen via onze website. Als u dit voor 21.00 uur doet, heeft u het schoonmaakazijn morgen al in huis om het onkruid uit uw tuin te verwijderen.

Hoe onkruid verwijderen met schoonmaakazijn?

Om onkruid met schoonmaakazijn te kunnen verwijderen is het raadzaam om een drukspuit aan te schaffen. Vervolgens hevelt u een deel van het schoonmaakazijn over naar de drukspuit, zonder de azijn te verdunnen met water. Door het mechanisme van de drukspuit, kunt u het schoonmaakazijn vervolgens evenredig over uw tegels of de tuin verspreiden. Let wel goed op of uw andere planten tegen de zuurgraad van het azijn kunnen. U wilt immers niet, dat ook de andere planten in uw tuin afsterven door het azijn.

U kunt het schoonmaakazijn voor kleinere oppervlaktes aanbrengen door de drukspuit dicht bij het onkruid te zetten en zo heel gericht te spuiten. Nadat u het azijn heeft aangebracht, zal het onkruid in principe uit zichtzelf afsterven. Dit scheelt u veel energie en tijd, daarbij is schoonmaakazijn een natuurlijke vorm van onkruidverdelging!