Geen producten (0)

Dieren zijn leuk wanneer u ze in het bos tegenkomt, of in de eigen tuin. Tenminste, dat geldt voor de meeste dieren. Sommige beestjes zijn ook verschrikkelijk irritant. Niets voor niets kennen we ze onder de naam ongedierte. Wanneer u in of om het huis last hebt van deze plaagdieren is de lol er gauw af.

Natuurlijk alternatief

Neem als voorbeeld mieren. Het zijn vast nuttige beestjes, maar op het moment dat er een hele mierenkolonie door uw keuken struint bent u ze liever kwijt dan rijk. Er zijn op dat moment een heleboel soorten bestrijdingsmiddelen die u kunt gebruiken om deze indringers aan te pakken, maar aan veel van deze middelen kleven een hoop nadelen. Een natuurlijk alternatief is (schoonmaak)azijn. Dit product is voor u niet schadelijk, maar voor de mieren wel. De helft water en de helft schoonmaakazijn in een plantenspuit of verstuiver, en u gaat op die manier de mier succesvol te lijf.

Gif

De manier waarop mieren vaak worden bestreden is door gebruik te maken van gif. Er zijn allerlei soorten chemische bestrijdingsmiddelen op de markt waaronder gels, korrels en poeders. Het nadeel van deze chemische producten is echter dat ze slecht zijn voor het milieu, en wanneer u huisdieren hebt kunt u zelf wel bedenken welke problemen er kunnen ontstaan… Maakt u gebruik van schoonmaakazijn als mierenbestrijdingsmiddel dan hoeft u niet bang te zijn dat uw huisdieren iets overkomt, en ook wordt het milieu niet onnodig belast. Voldoende reden dus om schoonmaakazijn als slim alternatief te gebruiken!