Geen producten (0)

Mos verwijderen met schoonmaakazijn

Mos verwijderen met schoonmaakazijn

Mos, u bent het waarschijnlijk liever kwijt dan rijk! Hoewel het soms een fraai onderdeel vormt van bloemstukken en een mooie bedekking van losse aarde kan zijn, ziet het er op bijvoorbeeld een terras vaak erg onverzorgd uit. Toch wil mos geregeld tussen en op de tegels van uw terras en bijvoorbeeld tegen uw muren groeien. Om u van deze vorm van mos af te helpen, biedt schoonmaakazijn de ideale oplossing! Door de hoge zuurgraad in het schoonmaakazijn, zal het mos als sneeuw voor de zon verdwijnen. Dit is een veel effectievere manier van mos verwijderen, dan bijvoorbeeld met behulp van een borstel. Ook met een hogedrukspuit kunt u mos verwijderen, maar dit gaat vaak gepaard met veel troep, wat u extra tijd kost.

Schoonmaakazijn is eenvoudig online te bestellen, bijvoorbeeld via onze website. Zo kunt u morgen al aan de slag met het reinigen van uw terras of muren, zonder veel onnodige troep op te moeten ruimen.

Tips voor het verwijderen van mos

Om mos op of tussen tegels van uw terras of oprit weg te halen, kunt u het beste gebruik maken van een drukspuit. Met een drukspuit kunt u het schoonmaakazijn op een simpele manier goed verdelen over de tegels, zonder dat u zelf in aanraking komt met het azijn. In principe zal het mos vervolgens uit zichzelf afsterven, maar u kunt er ook voor kiezen om het mos met een borstel weg te vegen als u het direct weg wilt hebben. Als het eenmaal afgestorven is, kunt u het mos eenvoudig wegvegen.

Ook voor muren kunt u gebruik maken van een drukspuit, mits de wind niet te hard is. U wilt het azijn immers niet in uw gezicht krijgen, tijdens het schoonmaken van uw muren!