Geen producten (0)

Douchecabine glanzend schoon

Als het op persoonlijke hygiëne aankomt is de badkamer een plek waar op dat punt niet aan het toeval overgelaten moet worden. Wie fris wil douchen wil daarom ook niet tegen een vuile douchecabine aankijken. Toch blijkt het voor veel mensen ingewikkeld te zijn om de cabine goed schoon te houden. Op zich is dat niet vreemd, want kalkaanslag is bijna niet tegen te houden. Met name omdat douchen nu eenmaal met warm of zelfs heet water gebeurt. En juist in warm water zet kalk zich enorm makkelijk af op oppervlakken. Het resultaat ziet u tot uw ergernis op het glas van uw douchecabine.

Schoonmaakazijn voor blinkend effect

Misschien hebt u al van alles geprobeerd, maar die douchecabine lijkt niet schoon te krijgen! Sommige oplossingen zijn zo eenvoudig dat ze bijna te mooi lijken om waar te zijn. toch werkt simpel vaak het best. Een goed voorbeeld hiervan is schoonmaakazijn. Heel goedkoop, werkt uitstekend! Het aanbrengen van de schoonmaakazijn op de ruiten van de douchecabine kunt u het best doen door gebruik te maken van een professionele drukspuit.

Na het aanbrengen even in laten trekken, en de schoonmaakazijn gaat de aanslag op uw douchecabine te lijf. Vervolgens hoeft u de wanden van de douchecabine alleen nog maar even af te spoelen en het resultaat is oogverblindend. Is er bijzonder veel kalkaanslag aanwezig op de wanden van de douchecabine dan kunt u het glas het best inwrijven met schoonmaakazijn in plaats van de verstuiver te gebruiken.