Geen producten (0)

Dat schoonmaakazijn een uitstekend middel is om algen en groene aanslag van uw terras te verwijderen wist u misschien al. Maar waarom zou u moeite doen om schoon te maken als u vrij eenvoudig kunt voorkomen dat uw terras door aanslag aangetast wordt? Het klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar met de juiste voorbereiding in de winter zit u er in de zomer prinsheerlijk bij!

Een goede zomer begint in de winter

Algen, mossen en ander onkruid zorgen ervoor dat de tegels p uw terras er zeker niet mooier op worden. Met name in de lente begint groene aanslag meestal weer behoorlijk op te spelen. Dit probleem kunt u voor zijn door in de winter al een beslissende tik uit te delen aan dit onkruid. Maak in de winter (op een droge dag) het terras helemaal schoon. Belangrijk is om ook tussen de tegels al het onkruid te verwijderen. Wanneer de tegels helemaal schoon zijn spuit u deze vervolgens in met schoonmaakazijn. Op deze manier heeft onkruid of aanslag geen kans om in het voorjaar terug te komen. Als u in het verleden zeer veel last hebt gehad van vieze tegels is het verstandig om deze behandeling enkele keren te herhalen.

Schoonmaakazijn niet schadelijk

Het resultaat van een behandeling met schoonmaakazijn is een schoon terras. Een goede reden om schoonmaakazijn als schoonmaakmiddel te gebruiken is de natuurlijke samenstelling van dit product. Hoewel de aanslag hard wordt aangepakt vervuild u de grond onder het terras vrijwel niet!