Geen producten (0)

Handige schoonmaaktips

Schoonmaakazijn is een ideaal product, om te gebruiken als hulpmiddel bij verschillende schoonmaakwerkzaamheden in en rondom uw woning. Zo is schoonmaakazijn goed te gebruiken bij het verwijderen van een groene aanslag op de tegels van uw terras, kunt u het azijn gebruiken om onkruid uit uw tuin te verwijderen en is het mogelijk om met schoonmaakazijn mos te verwijderen op muren of tegels. Dit zijn slechts voorbeelden van het gebruik van schoonmaakazijn buitenshuis, u kunt het ook binnenshuis voor verschillende schoonmaakklussen gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van het ontkalken van uw koffiezetapparaat of waterkoker? En wist u dat u met schoonmaakazijn vervelende geurtjes in bijvoorbeeld uw keuken kunt tegengaan? Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een klein beetje schoonmaakazijn in de stinkende pan druppelen.

Tips voor gebruik van schoonmaakazijn

Hoewel het schoonmaakazijn wellicht een erg hardnekkig middel lijkt door de sterke geur van de stof, kunt u schoonmaakazijn onverdund gebruiken bij verschillende schoonmaakklussen. Zo kunt u de azijn direct over het onkruid spuiten, kunt u het direct op het terras aanbrengen, enzovoorts. Ook binnenshuis bij bijvoorbeeld het verwijderen van een kalklaagje van tegels, kunt u het azijn onverdund aanbrengen op de tegels. Wel is het sterk aan te bevelen om zeker buiten gebruik te maken van een drukspuit, zodat het schoonmaakazijn gelijkmatig verdeeld wordt over de tegels en uw tuin. Let bij het gebruik van schoonmaakazijn vanzelfsprekend altijd op de omgeving, grote irritaties van dit middel op uw huid kunnen bijvoorbeeld zorgen voor irritaties.

Schoonmaakazijn kopen

Schoonmaakazijn is eenvoudig via het internet te bestellen, bijvoorbeeld via onze website. Als u vandaag nog voor 21.00 uur uw schoonmaakazijn bestelt, heeft u dit morgen al in huis en kunt u direct aan de slag met het schoonmaken! Tevens kunt u bij ons terecht voor een drukspuit.